PUBG vaulting en climbing features uitgesteld naar december

pubg playerunknown's battleground valve steam bluehole

Oorspronkelijk zou deze maand de maand zijn geweest waarin PlayerUnknown’s Battleground spelers eindelijk aan de slag mochten gaan met de game-changing mechanics die werden getoond in de E3 trailer.

Helaas meldt Bluehole via Twitter dat vaulting en climbing nog iets langer op zich zullen laten wachten. De feature zal naar december worden verschoven en zal ook niet deze maand te vinden zijn in de test-servers.

PUBG heeft een ruw weekend achter de rug gehad. Er werden maar liefst 40.000 spelers verbannen van het spel binnen één dag. De game kampt met een hoop cheaters en Bluehole heeft al laten weten hier aan te gaan werken. Er zal een nieuw anti-cheat programma worden gebruikt hiervoor. Daarnaast waarschuwen zij alle spelers dat er consequenties zijn voor cheaters.

De voornaamste consequentie, zoals hierboven al beschreven is een ban waardoor je je PUBG account niet meer kunt gebruiken en genoodzaakt bent om de game opnieuw aan te schaffen mocht je het opnieuw willen proberen.

Kijk jij uit naar deze nieuwe feature in Playerunknown’s Battlegrounds? Nog even geduld, tijdens het kerstshoppen mag je hopelijk aan de slag met klimmen en klauteren!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek