PUBG voegt wapen skins toe

PUBG weapon skins

De constante strijd tussen Fortnite en PUBG (Battlegrounds) zorgt ervoor dat beide titels blijven streven om een betere versie van hunzelf en hun tegenpool te zijn. Voor de spelers is dit natuurlijk een groot voordeel want dat zorgt voor meer content! Om deze reden voor PUBG vanaf vannacht wapen skins toe aan de game.

Deze skins komen uit de nieuwe Triumph en Raider Crates die gisteren geïntroduceerd werden. De skins slaan de TTS volledig over en komen direct naar de Live game! Je kan de cosmetics voor je favoriete wapen op twee manieren krijgen. Eén van deze manieren is via de Triumph Crate, deze krijg je via de in-game currency, deze crate start met 700 BP en wordt duurder naar mate je er meer koopt. Dit is eigenlijk gewoon zoals de normale crates, volledig willekeurig. Het lijkt erop dat PUBG goed luistert naar fans, want er is nog een tweede manier om de items te krijgen.

pubg weapon skins

De Raider Crates kan je apart kopen, deze beginnen bij 1200 BP. Het voordeel hieraan is dat je zeker weet dat je een skin voor je wapen krijgt. Welke skin dat zal zijn blijft wel willekeurig. Pray to the RNG gods! Het is hier helaas wel mogelijk om een dubbele skin te krijgen. Er zijn 19 skins in totaal, met 14 unieke skins, zoals ze die noemen.

Om dit allemaal te managen hebben de developers een speciaal menu gemaakt om je skins bij te houden. Je kan ook naar iedere gun kijken en de mogelijke unlocks om te winnen voor jouw personage. Wat vind jij van deze toevoeging? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

PUBG weapon skins

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek