Quake Champions is deze week free-to-play

Quake Champions

Bethesda’s nieuwste Quake game: Quake Champions is een early-access titel die de oude Quake formule iets aanpast om de game passend te maken in de huidige hero-shooter markt.

Misschien iets te laat om in te springen in de hero-shooter hype, maar dat weerhoudt Quake Champions er niet van om alles uit de kast te halen. Zo is de game deze week volledig gratis te spelen. Indien je besluit om de game deze week te downloaden en te spelen, heb je voorgoed toegang tot Quake Champions en hoef je de game niet achteraf aan te schaffen.

Via de volgende website kan je de game gratis downloaden tussen 11 juni en 18 juni. Klik hier om naar Quake.com te gaan.

Ben jij al aan de slag gegaan met Quake, of heb je gewacht op het juiste moment? Dit is dat moment! Probeer de game nu uit en ga vervolgens aan de slag tot je er bij neer valt, want je mag de game houden als je hem deze week speelt!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek