QuakeCon sale prijst Doom 50 procent af

Bethesda

Om het evenement QuakeCon te vieren heeft Humble Bundle, bekend van de spotgoedkope game bundels, een mooie sale geopend met Bethesda games! Het moment is nu aangebroken om jouw bibliotheek aan te vullen met de games van Bethesda.

Het is nu namelijk mogelijk om zowel Fallout 4 als Doom voor de helft van de prijs in de wacht te slepen. Beide games zijn nu voor €29,99 te koop via de Humble Store. Ook kun jij de Skyrim Legendary Edition aanschaffen voor €17,99. Deze editie bevat alle DLC. The Elder Scrolls Online is nu ook te koop voor de helft van de prijs, zowel de standaard editie (€19,99) als de Imperial Edition (€29,99). Als je Dishonored nog niet hebt geprobeerd is deze ook een aanrader, want voor €11,99 sleep jij namelijk al de Definitive Edition in de wacht en kun jij je voor bereiden op het tweede deel, dat nu in ontwikkeling is. De standaard editie staat er ook tussen voor maar €5,-.

Ook zijn er een aantal Fallout 4 DLC afgeprijsd. Zo heb je bijvoorbeeld 25% korting op zowel Far Harbor als Automatron, en ligt Wolfenstein: The New Order voor €9,99 voor het grijpen. Natuurlijk vind je de oudere Bethesda games ook tussen het lijstje. De oudere Fallout games en The Elder Scrolls games staan er bijna allemaal tussen. Zelfs Brink staat in het lijstje, voor de geïnteresseerden.

Wil je de gehele lijst zelf even bekijken, en wellicht een aantal games toevoegen aan je bibliotheek? Dan kun je hier klikken om de sale te bekijken.

QuakeCon gaat van start op 4 augustus in Dallas, en zal duren tot 7 augustus. Meer informatie over het evenement kun je vinden op de officiële website.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek