Quantum Break PC grafische settings bekend

Quantum Break Specs

Quantum Break werd afgelopen februari voor de PC aangekondigd. Nog het meest opvallende aan de onthulling was de verbazingwekkende PC settings die werden aanbevolen. Na heftige reacties zijn de aanbevolen specs veranderd en kunnen we precies zien wat mogelijk zal zijn met de grafische settings in de tijd manipulerende shooter.

Developer Remedy Entertainment maakte de PC versie settings gisteren bekend op hun website. Quantum Break heeft alle basics waaronder texture resolutie, SSAO, effects quality en dan nog dingen als schaduw resolutie, volumetric lightning en anti-aliasing. Bij de anti-aliasing is er echter alleen maar een aan en uit optie. Verdere settings zij onder andere het vast zetten van het spel op 30 FPS, een aan en uit optie voor de HUD en het spelen op 4K resolutie.

Quantum Break specs

Aan de hand van deze informatie zullen toekomstige spelers te weten kunnen komen of ze de game kunnen runnen. Er werd al eerder bekend dat Remedy al een lange tijd in discussie was over de PC versie. De developer merkte op verward te zijn door de negatieve reacties die ze ontvingen na de aankondiging van de PC versie. Xbox One fans hebben namelijk teleurgesteld gereageerd omdat Quantum Break aanvankelijk een Xbox One exclusive zou worden. Remedy reageerde met een statement waarin ze zeggen begrip te hebben voor de passie van gamers en hoe ver dit kan gaan maar dat een PC versie zou kunnen bijdragen aan het succes van de game. Dat is natuurlijk ook goed voor de Xbox One spelers.

De PC is altijd al een onderdeel geweest van de geschiedenis van de developer. Max Payne en Alan Wake kregen namelijk ook een PC versie.

Quantum Break Zal op 5 april uitkomen in de Windows Store voor Windows 10. Spelers die een pro-order hebben staan voor de Xbox One versie zullen de PC versie gratis kunnen downloaden. De game zal niet via Steam worden verkocht.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek