Race als een kampioen in F1 2015

Liefhebbers van Formule 1 races kunnen hun hart weer ophalen. Vanaf vandaag ligt de nieuwste F1 2015 in de schappen, letterlijk geaccelereerd naar de winkels. Spelers krijgen een game vol met grafische hoogstandjes waar menig racer zich op de baan mee kan plezieren. Met een volledige nieuwe ‘Engine’ en ‘Broadcast Presentation’ visualisaties die de spelers meenemen alsof je een dag op de Grand Prix aanwezig bent.

Codemasters heeft vandaag F1 World Championship 2015 gelanceerd, verspreid door BANDAI NAMCO, naar de Nederlandse winkels. Als racer wordt je meegenomen in een de atmosfeer van Grand Prix en super- hightech F1 auto’s welke een waar pareltje zijn voor het oog. Racers krijgen te maken met de nieuwste Engine en een totaal nieuwe optie, de zogeheten Broadcast Presentation. Een optie die je laat meekijken in de cockpit van de auto, pit-stops met een levendige en actieve pit-crew en iconische podium feesten.

Voor de Playstation 4 en Xbox One Console spelers in ons midden hebben zij ook spraak herkenningtechnologie beschikbaar gesteld voor de gebruiker. Zo worden spelers één met de cockpit welke gelijk verbonden staat met de ingenieur van jou team. Door middel van in-game commando’s kun je opdrachten geven die via Kinect van de Xbox of via een headset in combinatie met de Playstation 4 Camera. Spelers ervaren als een echte F1 ster hoe het is om deel te nemen aan een kampioenschap en duwen zich tot het uiterste in de uitdagende Pro Season mode.
Als bonus krijg je ook de mogelijkheid F1 2014 volledig te spelen, wat wil je nog meer?

Om de lancering te vieren heeft Codemasters een game-trailer gemaakt die jullie natuurlijk hieronder kunnen bekijken, het spel heeft vele mogelijkheden welke voor een hardcore races onmisbaar zijn bij F1 race-games. De trailer geeft net als in de echte wereld, een dichter beeld weer hoe het is om een racer te zijn die limieten niet als obstakel zien. De trailer laat zien dat nieuwe racers evenveel ervaringen kunnen krijgen als de gevorderden in ons midden. Zo zie je een weergave van motorische en transmissie mogelijkheden, aërodynamica, benzine verbruik en het suspensie systeem die niet onbelangrijk is in de meeste snelle raceauto’s die er op de wereld bestaan.

We kunnen wel meer vertellen naar het gaat om de ervaringen die jijzelf moet ontdekken, bekijk de trailer en oordeel.

F1 2015 is nu beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC en wordt beoordeeld PEGI 3+ met een inhoud indicator voor ‘online gameplay’.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek