Race Division game leiders stellen zich voor

race division

Binnen intheGame zijn we momenteel druk bezig om een Race Division op te zetten. Zoals eerder al werd aangegeven in een post werden de race games nog niet ondersteund binnen intheGame. Met de Race Division gaan we hier verandering in brengen. De vorm begint er in te komen, de race games die ondersteund zullen worden zijn zo goed als bekend, en daarom willen de game leiders zich dan ook graag voorstellen.

EzonE: Hoi, ik ben Eddy 29 jaar en ben sinds jaar en dag al fan van race games. Vooral de oude race games uit de Colin Mcrae rally waren erg leuk om te spelen of de oude F1 games afkomstig van EA games. op dit moment zijn er maar een handje vol race games die er echt toe doen, eentje daarvan is natuurlijk Dirt Rally zoals jullie ook hier al hebben kunnen lezen is deze game als een early access titel aangekondigd en sinds dag 1 speel ik deze game dan ook. Als een echte F1 fan kan het natuurlijk ook niet achter blijven om de F1 games van codemasters te spelen, ze kunnen niet tippen aan de F1 games die EA heeft neergezet of zelfs een grand prix 4 van Geoff Crammond. maar het plezier is er niet minder om, helemaal nu weer een Nederlandse F1 ster in wording hebben rondrijden. buiten deze race games hebben we binnen intheGame Race Division ook ruimte voor de arcade racers en de sim racers binnen iTG zodat iedereen met plezier binnen de Race Division zijn rondjes kan rijden. Naast game leider van de Race Divsion ben ik ook nog actief binnen de redactie van iTG waarmee we de frontpage o.a. van gaming nieuws voorzien.

Draadloosstroom: Hallo iedereen, ik ben Jasper en ben 25 jaar oud. Ik zal vooral op de achtergrond werken aan intheGame Race Division. Naast Game Leider ben ik ook Redactie lid en natuurlijk Community Leider. Echter wil dit niet zeggen dat je me niet zult zien. Om iets te vertellen over mijn geschiedenis met Virtual Racing. Ik kreeg op m’n zesde het spel A2 Racer van Davilex cadeau, en daar heb ik het virus te pakken gehad, al keek ik toen al elke Formule 1 race met ons pap. Mijn hoogtijdagen liggen echter in de periode van 2003 tot 2006. In die tijd heb ik voor games als F1 2002 en F1Challenge 99-02 van EA Sports verschillende mods gemaakt, waaronder een compleet Formule 1 seizoen. In die tijd was ik ook admin op een site die puur over Virtual Racen ging. Naast het modden heb ik geregeld leagues gereden. Momenteel speel ik soms nog altijd F1 2002 of F1C. Binnekort is het wel de bedoeling om Wreckfast en GRID aan te schaffen en hier mee aan de slag te gaan.

We gaan er met zijn tweeën vol tegen aan om van de Race Division een succes te maken.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek