Race games om in de gaten te houden

autootjes

Jaarlijks worden er vele Race Games geproduceerd. Soms geweldige games, maar soms ook bar slechte games. Om jullie de de minder goede games te besparen heb ik een lijst gemaakt met Race Games die naar mijn mening de moeite waard zijn om naar te kijken en om ze aan te schaffen. Mocht je nog een andere titel weten spread the word en reageer met de titel die nog ontbreekt.

Project Cars 2 (PC, Xbox One, PS4, Steam OS)
Developers: Slightly Mad Studios
Publishers: Slightly Mad Studios
Ineens werd daar Project Cars 2 aangekondigd door Slightly Mad Studios. Project Cars wordt momenteel nog gewoon ontwikkeld en veel content wordt er nog voor gereleased. Maar Project Cars 2 beloofd nog meer wagens, nog meer tracks, en nog meer races. Zo zal het mogelijk zijn om je eigen test circuit te bouwen om alles te testen. En komt er een CO-OP functie. Projects Cars 2 zal verschijnen voor de PC, Playstation 4, Xbox One, en voor STEAM OS.
http://www.projectcarsgame.com/project-cars-2.html


BeamNG.drive (PC)
Developer: BeamNG
Publisher: BeamNG
Eigenlijk is BeamNG niet zo zeer een race game. Maar wel een open game waar veel aandacht aan de Physics is besteed en aan de echtheid.
Je kan met verschillende wagens over circuits rijden, maar ook over dood normale wegen en je wagen bijvoorbeeld in een vrachtwagen crashen. Wat je dan vooral merkt is dat het spel een engine heeft, waar nog altijd aan gewerkt wordt, die zeer realistisch is. BeamNG.drive is momenteel via Steam als Early Access verkrijgbaar voor €29,99.
http://www.beamng.com/content/

Need for Speed (PC, Xbox One, PS4)
Developer: Ghost Games
Publisher: Electronic Arts
Een van de langstlopende race game series aller tijden. Na een aantal mindere Need for Speed games is er beloofd terug naar de roots van de game te gaan, en te kijken naar een van de beste Need for Speed games. Need for Speed underground. Doordat ze hebben aangegeven dat ze terug keren naar het ware NFS gevoel van weleer is dit een game om zeker in de gaten te houden. 5 November zal de nieuwste Need for Speed gereleased worden.
http://www.needforspeed.com/en_GB


DiRT Rally (PC)
Developer: Codemasters
Publisher:Codemasters
DiRT Rally is de Rally game van dit jaar. Wat er tot nu toe al is uitgebracht in de Early Access beloofd een hoop voor de Officiële release van DiRT Rally. Codemasters is na jaren van show rally met voornamelijk Ken Block op de voorgrond ver afgedwaald van waar het echt op ging, puur rally racen. Maar ze zijn terug met een pure Rally Game. Die naast de WRC nog meerdere rally klasses zal herbergen. Een must voor de rally fans!
https://www.dirtgame.com/

Next Car Game: Wreckfest (PC)
Developer: Bugbear Entertainment
Publisher: Bugbear Entertainment
Bugbear Entertainment de studio achter Next Car Game: Wreckfest moet gedacht hebben. Laten we een game maken waarbij je op circuits en arena’s rijdt. Met als doel elkaar van de weg beuken en tegenstanders plat te rijden. Dat is ze aardig goed gelukt. Een heerlijk spel om stoom bij af te blazen. De game is momenteel al verkrijgbaar op STEAM als early Access.
http://nextcargame.com/blog/

FlatOut 4 Total Insanity (PC)
Developer: Kylotonn
Publisher:Strategy First
FlatOut 4 wordt momenteel door drie studio’s samen ontwikkeld. Onlangs kreeg FlatOut 4 ook een titel namelijk “Total Insanity” dit beloofd wat zou je denken. En ja daar mag je ook vanuit gaan wie de vorige delen van FlatOut heeft gespeeld weet gewoon dat het een grote beuk chaos wordt zonder regels. Net als Wreckfest een spel om stoom bij af te blazen. En als je het leuk vind om dingen kapot te rijden, is dit het ultieme spel.
Wordt begin 2016 verwacht.
http://www.strategyfirst.com/FlatOut/

RaceRoom (PC)
Developer: Simbin
Publisher: Simbin
Race Room is het nieuwe spel van de ontwikkelaars vooral bij oudere gamers bekend staan om de Mods die ze 12 jaar geleden produceerde voor F12002 en F1C. Later maakte ze de game reeks GTR. Race Room kan je vergelijken met een allround Game als rFactor vele verschillende race klasses in een game. Het spel is momenteel al gratis te downloaden via steam. Voor de expansion packs moet je betalen. Wanneer de game officieel wordt uitgebracht is nog niet bekend.
http://game.raceroom.com/

Red Bull Air Race: The Game (PC)|
Developer: Slightly Mad Studios
Publisher: Wing Racers Sports Games
Eindelijk heeft een studio het aangedurft om de spectaculaire Red Bull Air Race om te zetten in een game. Er is nog niet heel veel bekend over het spel. Ondanks is er wel een trailer verschenen voor de game die al een goede impressie geeft.  Hou je van vliegtuigen die stunten dan met je deze game zeker uitproberen.
De game wordt in 2016 verwacht.
http://www.redbullairrace.com/en_US/thegame

Forza Motorsport 6 (Xbox One)
Developer: Turn 10 Studios
Publisher: Microsoft
Platforms: Xbox One
We mogen weer volgas gaan in de meest strakke, bijzondere en snelste bolides. Forza Motorsport is inmiddels alweer toe aan deel 6 op de Xbox One.
Er is veel gedaan om je het gevoel te geven dat je ook Hard zult gaan. Zo zal de focus veel liggen op de dynamische omgeving. Enkele previews zoals al de regen hebben ze al prijs gegeven en dat belooft wat! Forza Motorsport 6 wordt eind dit jaar verwacht.
http://www.forzamotorsport.net/en-US/games/fm6

The Crew: Wild Run (PC)
Developer: Ivory Tower
Publisher: Ubisoft
Uitbereiding voor The Crew een van de meest populaire race games van dit moment. Door de Expansion pack Wild Run is het binnekort mogelijk om ook offroad te gaan rijden met The Crew. Veel oversized offroad monsters waarmee je over kleine modderige zandpaden mag crossen. Naast dit zijn alle Graphics nog eens herzien waar door het een nog beter geheel wordt.
Wordt verwacht in November dit jaar.
http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-GB/home/


RaceCraft (PC)

Developer: Vae Victis Games
Publisher: Vae Victis Games
RaceCraft is een nieuwe variant op de hedendaagse race games. RaceCraft is gebasseerd op het open “Sandbox” principe. In dit geval wil dat zeggen dat je onbeperkte mogelijkheden hebt om zelf circuits te bouwen. En alles aan je race wagen kan je zelf ontwikkelen en veranderen. Daarnaast is het mogelijk om kampioenschappen e.d. zelf te organiseren. Een nieuwe Type race game.  Zeker de moeite waard om in de gaten te houden. RaceCraft zal in 2016 verschijnen.
http://playracecraft.com/

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek