Rage 2 – Gameplay Trailer

rage 2

De geruchten zijn waar! Maar dit werd gisteren natuurlijk al bevestigd door Bethesda. Rage 2 komt er aan en dit is geen verassing meer! Deze nieuwe chaotische game wordt ontwikkeld door id Software in samenwerking met Avalanche Studios, de makers van Just Cause.

Rage 2 is een knutselwerk van van Open-world, chaos, en een DOOM-level shooter. id Software (DOOM) en Avalanche Studios (Just Cause, Mad Max) zijn daarom de ultieme combinatie om het volgende deel in de franchise te ontwikkelen.

“De samenwerking tussen de goden van de shooters, id Software, en de meesters van de open wereld chaos, Avalanche Studios, maakt van RAGE 2 een bloederig festijn dat zodanig intens is dat het alleen maar van twee legendarische AAA studio’s kan komen. Dat klopt, dit is een f***ing AAAAAA game.” Zo luidt het persbericht over Rage 2.

Heel erg veel verdere informatie omtrent de game is nog niet bekend. Gelukkig hoeven fans niet lang te wachten, tijdens E3 zal Bethesda nieuwe gameplay onthullen en natuurlijk veel meer sappige details. 11 juni om 3:30 zal Bethesda aftrappen met hun E3 showcase.

Rage 2 staat gepland voor een release ergens in 2019 voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek