Rage 2 krijgt nieuwe trailer

Rage 2

Lekker laat opblijven is het volledig waard als dat inhoud dat je nieuwe games mag zien. Deze komt van Avalanche en iD Software en wordt aangekondigd door de uitgever Bethesda. Dan hebben we het natuurlijk over: Rage 2.

Rage 2 zal een open wereld game zijn met schitterende graphics, echt abnormaal. De game voelt als een realistische Borderlands met meer Sci-Fi taferelen dan dat je wensen kan. De game zit vol explosies, gekke wagens met de meest gestoorde wapens en een grootse en leverige wereld vol gekke karakters. Je ziet mensen met de meest idiote kapsels en kleding. De wapens zien er gek uit en je kan met een granaat gooien die mensen lanceert en vervolgens naar een andere dimensie blaast. P.S, bekijk hier beneden even het optreden voor de trailer!

Vervolgens zie je een reclame voor de collector’s editie, zo vet is een editie nog nooit aangekondigd. Je schiet tegen monsters en andere mensen en je krijgt een beetje meer mee van de wereld en enemy-design. De Doom influences spatten er ook vanaf. Rage 2 lijkt een vrije unieke knaller te worden en deze zal in de lente van 2019 verschijnen. Een daadwerkelijke datum laat nog even op zich wachten. Genoeg geluld, bekijk hier beneden de trailer voor Rage 2 vol gameplay en actie.

Wat vind jij van Rage 2 tot nog toe? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek