Rainbow Siege Skull Rain expansion live

rainbow six siege operation skull rain

De nieuwe Rainbow Six Siege expansion is live. Skull Rain en de bijbehorende update zijn nu beschikbaar op alle platforms. Twee nieuwe operators en een nieuwe map zullen beschikbaar zijn. De Operator zal beschikken over een crossbow. De nieuwe map zal voor iedereen beschikbaar zijn, de operator alleen voor season pass houders of in ruil voor in game currency.

De twee nieuwe operators en de nieuwe map, een setting in Brazil, zijn de hoofdrol spelers in de expansion. De operators komen van de Braziliaanse BOPE unit. Daarom zal eentje een crossbow gebruik. De ander heeft de mogelijkheid om de vijand te besluipen en te ondervragen. De nieuwe map is volgens Ubisoft de meest vernietigbare map tot nu toe. De map zal voor iedereen beschikbaar zij. Season pass houders kunnen de komende week al aan de slag met de operators. Andere spelers kunnen deze later aanschaffen met in game currency.

skull rain

Veranderingen

Een van de grootste verbeteringen van de update is die aan de ledematen van spelers. Deze zullen niet meer door muren heen clippen waardoor zij makkelijk gespot worden. Ook de kill cam is geupdate zodat deze beter laat zien wat er is gebeurd. De pre-round tactical map laat nu ook extra details zien. Spelers zullen op de waiting screen nu een manier kunnen vinden om hun teammates hun loadouts te zien. Ook zal het mogelijk zijn om te kiezen wie zal spawnen met een bomb defuser, is er een beter compass en een meer gestroomlijnde HUD.

De update Skull Rain zal ook nieuwe weapon skins, een attachment en een manier om je over te geven in de Tactical Realism mode toevoegen. De Tactical Realism custom game mode zal nu ook speelbaar zijn.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek