Rainbow Six Siege Open Beta Aangekondigd

De beta van deze nieuwe Team-based First Person Shooter zal op de PC, Playstation 4 en Xbox One te spelen zijn vanaf 25 november en deze zal door lopen tot de 29e november. Het pre-loaden van de beta begint maandag de 23e van november.

De open beta van siege geef jou toegang tot dertien operators en drie verschillende maps. Elke map heeft een dag en nacht versie en als toevoeging kun jij drie verschillende game modes uitproberen genaamd:

  • Bomb,
  • Secure Area,
  • Disarm Bomb.

Ook zul je toegang krijgen tot drie maps genaamd: Kanal, Hereford en House.. Klinkt simpel maar we zullen er natuurlijk vanuit gaan dat ook de maps zich zullen onderscheiden van andere first shooters.

2967492-beta

In oktober was er al een closed beta van deze game bespeelbaar die bij velen goed in de smaak viel en al snel volgt nu dus ook de open beta die natuurlijk veel meer publiek trekt omdat het voor iedereen toegankelijk is om te spelen. Ook heeft Siege een nieuwe live action trailer met Idris Elba, bekend van Pacific Rim en anderen.

Rainbow Six Siege zou eigenlijk in oktober al zijn debuut maken maar de game is uitgesteld tot december. De makers zeiden dat de game nog wel eens hun best-selling first person shooter zou kunnen worden, zelfs groter en beter dan Far Cry 4. De game zal zo rijk aan gameplay en divers aan stijlen gaan worden dat mensen de story en ook de online helemaal kapot zullen gaan spelen. De game zal ook een season pass gaan krijgen die je toegang geeft tot alle DLC’s en eerdere toegang tot al-bestaande personages en andere content. De game ziet er veelbelovend uit, ik ben benieuwd!

Ben jij benieuwd naar deze game en is de hype bij jou groot? Of lijkt het je juist helemaal niks? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek