Rainbow Six Siege Free Play weekend!

Regenboog zes siege

Goed nieuws voor iedereen die aan het twijfelen is om de nieuwste tactical shooter van Tom Clancy’s aan te schaffen. Dit weekend kan je het namelijk gratis spelen, mits je een vriend hebt die de game wel heeft gekocht en jouw één van de vier gratis codes wil sturen. Daarnaast zul je vervolgens de game met 25% korting kunnen kopen waarbij je ook nog eens je progressie zal behouden.

Iedereen die Rainbow Six Siege heeft gekocht, kan via deze link vier codes krijgen om aan vrienden te geven zodat zij dit weekend gratis en voor niks de hele game kunnen spelen. Je kan de game nu al pre-loaden maar voor ons zal de gratis versie van de game pas toegankelijk zijn vanaf zaterdag 00:00 tot en met maandagavond 18:00. Besluit je vervolgens de game aan te schaffen, dan krijg je hier 25% korting op en zal je jouw progressie van de gratis versie behouden en meenemen naar de full game.

Dit is niet alleen goed nieuws voor iedereen die het spel graag wil uitproberen, maar ook voor degene die het spel al hebben en dus codes mogen gaan weg geven. Voor iedere code die jij weg geeft en laat activeren ontvang je namelijk een 24 uur XP-boost, die van start zal gaan nadat deze promotie is afgelopen. Dit geld overigens alleen maar voor de PC versie.

Rainbow Six Siege zal updates blijven leveren om de spanning een beetje in de game te houden door het toevoegen van nieuwe operatoren, maps, wapenskins en meer. In de patch notes valt te lezen dat er wel degelijk naar de feedback wordt geluisterd en dat ze volop bezig zijn met het stabiliseren van de game. Weet je nog steeds niet zeker of de game iets voor je is? Lees dan nog eens onze review door!

Om te beginnen zal ik mijn vier codes gaan weggeven aan de eerste beste vier personen die hieronder reageren met interesse in de full game trial!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek