Rainbow Six Siege Free-To-Play weekend

operation chimera rainbow six siege ubisoft tom clancy

Tom Clancy’s tactische shooter, Rainbow Six Siege, wordt tijdelijk free-to-play. Vanaf 15 februari tot en met 20 februari valt de game gratis te spelen dankzij een limited event op alle consoles die het spel ondersteunen.

Heb je in deze tijd de game gratis gespeeld en ben je van plan om hem aan te schaffen, wees niet getreurd want al je voortgang wordt overgedragen naar het volledige spel. Wat tevens ook een boost geeft om mensen het spel te kopen, is namelijk dat Rainbow Six Siege op elke platform is afgeprijsd.

Siege gaat jaar 3 in!

In toevoeging tot ander nieuws, Rainbow Six Siege gaat dit jaar weer verder. Een nieuw seizoen; dat betekent ook nieuwe content!

De eerste “add-on” is Operation Chimera. Vanaf 6 maart kunnen wij deze gaan spelen. PC test server spelers hebben echter al geluk op 19 februari.

Tevens zal de Operation Outbreak (zombie mode) ongeveer op de zelfde datum lanceren. Dit is echter een gelimiteerde event en zal lopen vanaf 6 maart tot en met 3 april.

Meer informatie over Operation Chimera en Outbreak zal worden gegeven tijdens de Siege’s Professional Tournament later deze maand in Montreal. Dit is dan ook de place-to-be als je alle nieuwe operators voor het eerst wilt zien.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek