Rainbow Six Siege: Dit is Outbreak!

Outbreak is het gloednieuwe Rainbow Six Siege event dat vanaf 6 maart speelbaar is voor vier weken lang. Iedere week zullen er nieuwe uitdagingen beschikbaar zijn die een aantal toffe beloningen bevatten. Laten we een kijkje nemen naar deze gloednieuwe gamemode!

Tijdens Outbreak speel je een totaal andere Siege dan dat je gewend bent. Je hebt een selectie aan operators waar je uit kunt kiezen om een van de drie nieuwe maps te spelen. Dee maps zijn exclusief speelbaar in deze nieuwe Outbreak mode en zijn veel groter dan de klassieke maps die we kennen uit de game. Bekijk hier beneden het verschil tussen de map House en de nieuwe Hospital map.

R6S mapsize Outbreak

Enemies

Tijdens Outbreak speel je missies met maximaal twee andere vrienden waardoor je het met drie personen moet opnemen tegen een horde van monsters. Er zijn vijf verschillende soorten monsters waar je het tegen op moet nemen.

  • Grunt: Deze wezens zijn jouw standaard vijanden die niet heel erg speciaal zijn.
  • Breacher: Deze beesten kunnen jouw fortified walls breachen. Ze springen rond om dichtbij jou in de buurt te landen zodat ze zichzelf kunnen opblazen. Schiet op hun lichtgevende uitsteeksels om ze gemakkelijk op te blazen.
  • Rooter: Dit wezen duikt onder de grond en valt je van beneden aan met stekels. Je zult moeten wachten tot hij boven de grond uitkomt om hem een kopje kleiner te maken.
  • Apex: Deze zwevende mafkezen maken jou zwakker en alle vijanden om jou heen sterker. Ze zorgen ervoor dat andere vijanden tussen jou en de Apex inwandelen zodat het moeilijker wordt om je te focussen op dit wezen.
  • Smasher: Dit wezen beukt je om en deelt zware klappen uit. Lok het richting een muur om hem eenvoudig van achter neer te steken op zijn zwakke plek.

R6S monsters

Iedere week tijdens het event kan je speciale beloningen ontgrendelen. De meest coole beloningen zijn echter alleen te behalen door de missie te halen Pandemic difficulty.

Outbreak zal vanaf 6 maart in de live-game speelbaar zijn voor alle Siege spelers op alle platformen. Vanaf 20 februari is de game mode al speelbaar in de TTS.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek