Rainbow Six Siege is dit weekend gratis te spelen

rainbow six siege

Zoals beloofd, heeft Ubisoft op alle platforms een gratis weekendevenement voor Rainbow Six Siege gelanceerd. Degenen op PS4, Xbox One en PC kunnen de volledige versie van het uitstekende spel uitproberen.

Het gratis weekend van Rainbow Six Siege is nu actief en beschikbaar voor iedereen op de pc (via zowel Uplay als Steam) en Xbox One. Dit laatste geldt ook als je geen Xbox Live Gold lidmaatschap hebt, wat vaak een vereiste is om deel te nemen aan deze evenementen. Als je echter Rainbow Six Siege op PS4 wilt proberen, moet je een PlayStation Plus lid zijn om dit te mogen doen.

Het maakt niet uit op welk platform je de game speelt, je zult tot 18 februari toegang hebben. Mocht je besluiten om de game naderhand te kopen, dan kun je elke vooruitgang die je maakt meenemen naar het volledige spel. Siege is toevallig nu ook nog in de uitverkoop, met verschillende edities afgeprijsd op de PlayStation Store, Xbox Store en Steam, die net hun Lunar New Year uitverkoop heeft gestart.

Rainbow Six Siege

Nadat Siege in 2015 enigszins bescheiden begon, is het nu uitgegroeid tot een van de beste multiplayer shooters op de markt. Misschien wel de grootste update tot nu toe in Rainbow Six Siege, Chimera, gaat binnenkort van start met nieuwe operators en kaarten, evenals een geheel nieuwe, beperkte co-op modus genaamd OutbreakJe kunt dit niet uitproberen als onderdeel van dit gratis spel event, hoewel eigenaars van de pc versie het kunnen testen voordat het in maart wordt gelanceerd, als onderdeel van een update van de technische test server die volgende week debuteert.

Ben jij er dit weekend bij? Ga jij de game halen voordat het nieuwe event begint? Laat het ons hieronder weten, wij horen het graag.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek