Rainbow Six Siege: Jaar 3 content onthuld

rainbow six siege ubisoft fps

Ubisoft heeft goed nieuws voor de Rainbow Six Siege spelers. Dit weekend heeft de software gigant laten weten dat Rainbow Six Siege een derde jaar aan content mag verwachten. Ze zullen het dit keer echter ietsjes anders aanpakken.

Net zoals het eerste en het tweede jaar zal het jaar bestaan uit vier seizoenen. Ieder seizoen bevatte naar oorspronkelijke planning een nieuwe map en twee nieuwe operators. In jaar drie ziet het er iets anders uit.

year 3 roadmap

Operation Chimera

Zoals te zien in bovenstaande roadmap zal de eerste update al anders uitzien dan we gewend zijn. Er komen namelijk twee nieuwe operators bij, maar niet vanuit dezelfde eenheid, of zelfs land. De operators zullen afkomstig zijn uit Rusland en Frankrijk. In tegenstelling tot de huidige Franse en Russische operators zijn de nieuwe twee in Operation Chimera, Biohazard specialisten.

Daarnaast zal er tijdens het eerste seizoen geen nieuwe map worden geïntroduceerd, maar zien we een event van vier weken lang. Tijdens dit event kunnen spelers een nieuwe co-op mode spelen.

operation chimera

Seizoen twee

Het tweede seizoen zou lekker oldschool aanvoelen. Twee nieuwe GIS operators en een gloednieuwe map, allemaal afkomstig uit Italië.

Seizoen drie

In seizoen drie zien we een nieuwe operator uit het Verenigde Koninkrijk afkomstuig uit de Scotland Yard en een nieuwe Amerikaanse Delta Force operator. Daarnaast wordt er een bestaande map volledig gereworked.

Seizoen vier

Lekker traditioneel weer. We gaan naar Marokko en zien een nieuwe Marokkaanse map en twee nieuwe Marokkaanse operators.

De seasonpass voor het derde jaar zal vanaf 12 december te koop zijn. Tot die tijd zal de seasonpass van het tweede jaar nog verkrijgbaar zijn. Operation White Noise staat vlak om de hoek en brengt drie nieuwe operators met zich en een gloednieuwe map! Bekijk  hier benden de drie nieuwe operators en de nieuwe map van Operation White Noise in actie:

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek