Rainbow Six Siege krijgt documentaire over E-Sports

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege is niet meer uit ons hartje te bedenken. Over de afgelopen 2.5 jaar is de game gegroeid naar 35 miljoen spelers. Wat is nu de daadwerkelijke grote aankondiging op deze mooie E3? Lees verder om erachter te komen ;).

De Italiaanse Operators zijn de laatste nieuwe. Dit zijn de twee defensieve Operators Maestro en Alibi. Deze twee volgden na de attacking ops genaamd Lion en Finka. De Pro League zal in augustus, november en volgend jaar februari plaatsvinden. De developers kondigen bij deze ‘Another Mindset’ aan, een documentaire over Rainbow Six Siege. Dit is vooral op het E-Sports aspect van de game en focust zich volledig op de spelers achter muis en toetsenbord of controller. De docu zal tussen 13 en 19 augustus verschijnen! Bekijk hier beneden de trailer!

E-Sports liefhebbers, zet jullie schrap! En laat ons ook even weten wat jullie vinden van Siege als zo’n grootse community en ga zo maar door! Bekijk ook de rest van E3 2018, bij ons!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek