Rainbow Six Siege krijgt ook gedurende 2017 nieuwe content

Rainbow Six Siege ORC

Rainbow Six Siege was een aangename verassing en ook de fans waren erg blij met deze game. Siege heeft een fantastisch eerste jaar gehad met content. Ubisoft heeft besloten er gewoon nog een jaartje achteraan te plakken.

Het eerste jaar na de release heeft Rainbow Six Siege 4 nieuwe maps gekregen en 8 nieuwe speelbare operators. Alle updates worden gratis aangeboden, maar de operators moet je met ingame currency genaamd ‘Renown’ vrijspelen. De DLC operators zijn een stuk duurder dan de standaard operators. Om je currency te sparen voor upgrades en attachment unlock je alle DLC operators direct met de Season Pass.

Deze week verschijnt Operation Red Crow, de laatste update van Siege betreffende jaar 1. Hierin wordt één nieuwe map, Nagoya en twee nieuwe Japanse operators toegevoegd. In 2017 zullen er dus opnieuw DLC worden uitgebracht voor de game.

Hoe dit precies in zijn werk gaat is vooralsnog niet duidelijk. Zeer waarschijnlijk zal de content gratis worden aangeboden, maar zal je een jaar 2 Season Pass moeten kopen om alle nieuwe operators direct vrij te spelen zonder er Renown voor neer te leggen. Zodra dit bekend is houden wij je op de hoogte.

Voordat het zo ver is mogen we eerst even genieten van Operation Red Crow, welke voor Season Pass houders al beschikbaar is vanaf 17 november.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek