Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Rainbow Six Siege krijgt teaser voor volgende DLC

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege, het competitieve juweeltje van Ubisoft, is erg gegroeid sinds launch. De game had een ruwe start met veel fouten maar is nu één van de meest gespeelde fps games. De game bood onlangs een year-two season pass aan en komt nu met de teaser voor een eerste DLC.

Vorig jaar was een goed jaar voor Siege, de developers hebben geweldig veel werk in de game gestoken en halen steeds meer potentie hieruit. Wat begon als een game met veel bugs, fouten en weinig balans veranderde het afgelopen jaar in misschien wel de meest competitieve buy-to-play shooter van het jaar. het fijne van deze game is dat alle updates gratis zijn en mensen met een year-two season pass kunnen de nieuwe operators een week eerder spelen. Je hoeft dus niks te betalen als je dat niet wilt! Laten we een kijkje nemen naar de nieuwe DLC.

Rainbow Six Siege

Zoals je hierboven ziet zal de volgende DLC Operation Velvet Shell gaan heten. Net als andere updates zal deze een nieuwe map bieden en twee nieuwe operators, één voor attack en defence. De nieuwe operators zullen uit Spanje komen. Verdere details over de nieuwe patch zijn nog niet bekend maar Ubisoft heeft een livestream gepland staan, bekijk hier beneden wanneer, hoe en wat!

Rainbow Six Siege

Zodra er meer informatie over deze DLC vrijkomt, kan je deze direct bij ons lezen! Wat vind jij tot nog toe van Siege en de groei van de game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek