Rainbow Six Siege Open Beta instabiel; launch trailer!

Rainbow Six Siege, de nieuwste onder de Tom Clancy games, heeft onlangs zijn open beta beschikbaar gemaakt. Dit ging echter niet zonder een aantal problemen. Er is echter wel een nieuwe launch trailer voor het spel te zien.

Het was een schokkerige start voor Rainbow Six. De beta opende, en vrijwel meteen waren er spelers met verbinding, en matchmaking problemen. De developers waren er snel bij, maar helaas moest de beta worden gestopt om het probleem te kunnen repareren. Ze lieten wel weten dat het hopelijk niet al te lang zou duren.

De fans van de game waren hier natuurlijk niet goed over te spreken; De forums voor het spel liepen over met geklaag. De developers lieten weten dat het probleem zich voordeed door een fix die ze na de vorige beta in het spel hadden verwerkt. Ook lieten ze weten zo hard mogelijk te werken aan een fix, en dat die waarschijnlijk binnen een paar uurtjes online zou zijn.

De problemen deden zich voor op alle platforms, dus helaas moest de beta ook op alle platforms dicht. Maar zoals de devs al hadden gezegd was de fix voor het probleem na eer paar uurtjes al online. De beta is na die eerste tegenslag verder soepel verlopen.

maxresdefault

Gelukkig is er ook iets positiefs te melden over Rainbow Six Siege; de nieuwe launch trailer!

Zelfs in de comments op de trailer is geklaag over de instabiele beta nog te zien, maar het enthousiasme lijkt er niet zwaar onder te lijden. “Once more unto the breach, dear friends” opent de trailer; een citaat van Shakespeare’s Henry V. Natuurlijk allemaal erg interessant, maar dat is niet waarvoor we de trailer bekijken.

De trailer laat ons een aantal geweldige actie-shots uit het spel zien. Als de uiteindelijke game er net zo uitziet, staat ons een pracht van een game op de horizon.

Het is natuurlijk altijd vervelend als zich problemen voordoen bij een beta, maar deze trailer heeft ervoor gezorgd dat het enthousiasme in ieder geval nog grotendeels intact is!

Tags

Over: Lamenotcool

ICT-Student in Eindhoven en part-time gamer. Ik ben vooral een groot fan van RPG's, met Dark Souls als voornaamste IP. Dark Souls 3 screenshot Hier en daar speel ik ook wel eens graag een FPS, maar van strategy-stijl games (en dan vooral tower defense) ben ik niet te spreken. Mocht je een keer een aanbeveling hebben voor een mooie hardcore-RPG, laat het even weten!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek