Rainbow Six Siege Operation Chimera lanceert vandaag

Operation Chimera Siege

Iedereen wacht al een tijdje op de nieuwe patch voor Rainbow Six Siege; Operation Chimera. In deze DLC zit ook nog het Operation Outbreak event, deze zal gedurende 4 weken te spelen zijn!

Ubisoft gaf op social media al aan dat alle versies voor de update ervoor zouden zorgen dat de game een uur offline gaat. De game zal als eerste op de PC lanceren, gevolgd voor de PS4 en als laatste de Xbox One. De update zal twee nieuwe operators introduceren: Lion en Finka. Dit maal zal er geen nieuwe map komen, maar ook dat heeft een reden.

lion finka siege

Ubisoft heeft keihard gewerkt aan een nieuwe evenement; Operation Outbreak zal drie spelers op verschillende co-op missies sturen. Er is een virus uitgebroken en het is aan jou om verschillende taken te voldoen, zodat dit kan stoppen. Zo kom je verschillende vijanden tegen die allemaal op hun eigen manier verslagen kunnen worden. Dit is iets wat spelers totaal niet gewend zijn van Ubisoft, maar iets wat wel ongelofelijk lekker speelt. Wij hebben de game mode gespeeld en zullen hier binnenkort een video over uitbrengen! Beide Lion en Finka zijn gespecialiseerd in het nieuwe evenement.

siege operation outbreak

Wees er snel bij!

Outbreak duurt officieel een maand, maar zal hopelijk snel daarna weer terugkeren of verlend worden. Spelers kunnen speciale Outbreak Packs verdienen met toffe skins voor je wapen, favoriete operator of charms. Er zijn in totaal 10 packs die je zelf kan verdienen, dit in combinatie met de vier gratis packs als je de Year 3 pass hebt. De andere packs kan je alleen krijgen via R6 credits. Gezien dat het evenement maar vier weekjes zal duren, zullen spelers er snel bij moeten zijn!

Ga jij Operation Outbreak spelen? Of ga je direct de focus leggen op alle hotfixes en de nieuwe operators in Operation Chimera? Laat het ons weten in de reactie hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek