Rainbow Six Siege – Operation Health: Year 2 plannen gewijzigd

Operation Health

Rainbow Six Siege maakt een plotselinge wending die voor veel spelers aan komt als een teleurstelling want er zal geen nieuwe map verschijnen tot augustus. Hetzelfde geldt voor nieuwe operators. Tijdens Seizoen drie en 4 worden drie nieuwe operators toegevoegd.

Ubisoft maakt een grote wijziging in hun plan van Year 2 content. Oorspronkelijk zagen we nieuwe operators deze maand, maar de Hong Kong uitbreiding met map en operators is doorgeschoven naar Seizoen drie in ausgustus. de Zuid Korea uitbreiding met map en operator is doorgeschoven naar seizoen vier en verschijnt pas in november.

De Poolse uitbreiding is geschrapt en dit wilt zeggen dat er geen vierde map zal verschijnen dit jaar. De Poolse operators worden toegevoegd in Seizoen drie en vier. In beide seizoenen verschijnen dus drie operators in plaats van twee.

De reden van de verschuiving van content is Operation Health. Operation Health heeft niets te maken met in-game DLC, ballancing, of wat dan ook, maar richt zich puur op het oplossen van alle technische problemen waar de game mee kampt op het moment. In de volgende afbeelding kun je zien wat Operation Health precies inhoud.

Operation health

Dit zorgt er voor dat de Roadmap van Year 2 er als volgt uit gaat zien:

Year 2 roadmap

Nieuwe Roadmap

In tegenstelling tot de oude Roadmap. Wat we dus zien is dat Season 2 compleet gefocust is op performance en er geen midseason reinforcement patch zal komen die zich zal richten op operator ballancing. Wat we nog meer zien is dat er 3 nieuwe operators bijkomen is Season 3 en 4. Dit betekend dat we in Season 3 een defence of offence Polish operator krijgen en in Season 4 de resterende Polish operator.

year 2 roadmap

Oude roadmap

Meer informatie omtrent Operation Health is te vinden in de Q&A waar Ubisoft de reden achter deze spontane wending geeft. Season Pass houders worden niet gecompenseerd.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek