Rainbow Six Siege: Operation Para Bellum verschijnt 7 juni

para bellum

Rainbow Six Siege’s nieuwste uitbreiding laat niet lang meer op zich wachten. Sterker nog, morgen mogen de meeste al aan de slag met de twee nieuwe operators in de game. Tenminste, als je de Season Pass van het derde jaar in bezit hebt.

Het eerste seizoen van jaar drie voegde twee nieuwe aanvallende operators toe. Om een beetje balans te brengen in de game zal Ubisoft dit maal twee verdedigende operators toevoegen. Meastro en Alibi zullen de verdedigers komen versterken met een aantal zeer unieke speciale gadgets.

Maestro heeft een kogelvrije camera die hij op een muur of vloer moet plaatsen op de zelfde manier als Jäger zijn zijn ADS plaatst. Deze camera kan vervolgens gebruikt worden om de vijand in de gaten te houden. De camera kan echter ook lasers schieten, zodra Maestro lasers schiet is de camera gevoelig voor kogels, of aanvallen van dichtbij.

Alibi kan daarentegen verschillende decoy’s gooien waardoor de vijand een stilstaande Alibi ziet met een standaard skin. Je kunt de vijand foppen door ook stil te gaan staan en te doen alsof je een decoy bent. De live-locatie van een aanvaller wordt gemarkeerd zodra deze op een decoy schiet. In het heetst van de strijd zullen zij wel twee keer nadenken voordat ze zomaar op een vermoedelijke decoy schieten.

Nieuwe operators betekend ook een nieuwe map. Villa zal de gloednieuwe map worden en ook deze is vanaf 7 juni voor iedereen speelbaar. Season Pass houders mogen ook vanaf 7 juni aan de slag met de operators. Spelers die geen Season Pass hebben mogen vanaf 14 juni ook aan de slag met Maestro en Alibi.

Ga jij aan de slag met de nieuwe verdedigers in Rainbow Six Siege: Operation Para Bellum? Laat ons dan weten met welke operator jij zo snel mogelijk aan de slag gaat.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek