Rainbow Six Siege: Operation White Noise onthuld!

R6S

Operators, maak jullie klaar voor een gloed nieuw seizoen want seizoen 4 van jaar 2 staat om de hoek! Operation White Noise zal net als Operation Blood Orchid drie nieuwe operators toevoegen aan de game, maar we krijgen ook een gloednieuwe map erbij.

In Operation White Noise trekken de Operators uit Rainbow Six naar Seoul in Zuid-Korea. Gaan ze heer K-pop luisteren? Nee, tuurlijk niet. Er zal een siege plaats gaan vinden in een observatietoren hoog boven de skyline van Seoul waarin één team zal gaan verdedigen, en één team zal gaan aanvallen.

Dit zal gepaard gaan met de steun van een drie tal nieuwe Operators. Er zal één nieuwe verdedigende en één nieuwe aanvallende Operator worden toegevoegd uit de 707th Special Mission Battalion en één nieuwe Grom Operator uit Polen. De andere Poolse Operator, Ela, zit namelijk al in het spel.

Wil jij als eerste meer weten over de nieuwe Operators en Operation White Noise? Zet 18 en 19 november dan in je agenda. Meer details zullen onthuld worden tijdens de Pro League Finals op het Twitch kanaal van Rainbow Six.

Ben jij al klaar om af te reizen naar Zuid-Korea, of heb je nog steeds genoeg plezier in de botsauto’s in het verlaten thema-park uit Blood Orchid?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek