Rainbow Six Siege: Outbreak – Ash’s Call To Arms Trailer

Ash steelt de show in een nieuwe trailer voor Ubisoft’s Rainbow Six Siege’s eerste PvE mode sinds de release van de game. Outbreak is een tijdelijk event waarbij spelers een hoop nieuwe items kunnen vrijspelen.

Outbreak zal op 6 maart van start gaan en zal op 3 april weer zijn afgelopen. We weten nog niet precies wat de operators van team Rainbow te wachten staat, maar het lijkt er op dat de bedreiging geen vorm van genade toont.

In de trailer zien we Ash, de operator van de Amerikaanse FBI bellen met ‘Six’. Ze vraagt om ondersteuning van onder andere Thermite en Doc. Ze vervolgd haar zin met “I need one of the Russians, I’ll explain later.” Hoogstwaarschijnlijk bedoeld ze hier een van de nieuwe operators mee die gespecialiseerd zijn met biochemische stoffen.

Rainbow Six Siege is altijd een First-Person-Shooter geweest die zwaar tilt aan de PvP kant. Deze nieuwe content gaat hier een beetje verandering in brengen. Outbreak is namelijk een PvE event die maar tijdelijk beschikbaar zal zijn. In dit evenement neem je het op tegen een onmenselijke bedreiging, de Apex. Het virus terroriseert de stad en veranderd mensen in monsters. De parasiet lijkt buitenaards te zijn als we voorgaande trailer en informatie mogen geloven.

Rainbow Six is niet enige game van Ubisoft die onlangs te maken heeft gehad met buitenaardse wezens. Onlangs heeft Ghost Recon Wildlands bezoek gekregen van de Predator. Beide hebben overigens niets met elkaar te maken. Outbreak is onderdeel van Operation Chimera. De nieuwe update voegt twee nieuwe operators toe en zal nieuwe loot-packs met zich meebrengen. De update zal geen nieuwe map introduceren, daarvoor in de plaats krijgen we dit tijdelijke evenement van vier weken.

Kijk jij uit naar Operation Chimera, met nadruk op het Outbreak event? Laat het ons weten! Wat vind jij van Ash in deze nieuwe trailer? Een heel ander gezicht zonder die vlecht!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek