Rainbow Six Siege Para Bellum details bekend

para bellum update

Ubisoft heeft meer bekend gemaakt over de aankomende Para Bellum update van Rainbow Six Siege. Het zal een van de grootste updates tot nu worden met twee operators en gameplay verbeteringen.

De update werd eerder deze maand aangekondigd met daarbij de twee nieuwe operators. Ubisoft heeft meer over de season 2 update bekend gemaakt na de Pro League Finals.

Het wordt beschreven als een van de grootste content updates tot nu toe voor Rainbow Six Siege. De Para Bellum Villa map zal dan ook een van de meest competitieve maps tot nu toe worden. Daarnaast komen er twee nieuwe verdedigende operators; Alibi en Maestro. Beide zijn lid van de G.I.S. (Gruppo di Intervento Speciale) groep. Alibi staat bekend om haar bruikbare hologram die het vijanden moeilijk zal maken om haar te vinden. Maestro beschikt over een remote access Turret die ook nog eens bulletproof is, door rook heen kan zien en low powered laser beams heeft.

Vorig jaar werd in de roadmap een pick & ban systeem uitgelegd. Dit geeft spelers de mogelijkheid om operaters uit de selection phase te stemmen. Ook deze feature wordt in de Para Ballum update genoemd.  De bedoeling hiervan is dat spelers meer zullen moeten nadenken tijdens het selecteren van operators en zo meer buiten hun comfort zone treden. Het hoort een boost van de creativiteit van spelers te worden aldus Creative Director Xavier Marquis.

Para Bellum update

Voor gameplay updates is er een lange lijst. Zo zullen de Clubhouse map en de echo operator beide buffs krijgen.

Daarnaast komen er bulletproof cameras, zal er gewerkt worden aan de counter defuser animatie dropshotting, wordt er gewerkt aan de sight misalignment van wapens, komen er nieuwe observation tool management features en krijgen operates wat snelheids aanpassingen.

De PC test server voor Para Bellum gaat morgen live. De update zal op PC, PS4 en Xbox One in juni beschikbaar zijn.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek