Rainbow Six Siege Season Pass details

Regenboog zes siege

Nog even, dan mogen we genieten van een nieuwe tactische vooral team-based shooter van Tom Clancy, namelijk: Rainbow Six: Siege. Ubisoft heeft onlangs aangekondigd wat de inhoud en de hele bedoeling rond de season pass nu precies inhoudt. De term “Premium membership” kennen we al van Battlefield, Ubisoft neemt dit lekker over met hun nieuwe shooter. 

Misschien heeft Rainbow Six dan wel niets te maken met Battlefield, of Dice, toch zal het aanschaffen van een Season pass voor Rainbow Six Siege jouw een jaar lang “Premium member” maken voor Rainbow Six Siege. Hiermee heb je vervroegd toegang tot (exclusieve) content die na het uitbrengen van de game wordt vrijgegeven, DLC’s dus… Daarnaast zal je een permanente boost krijgen op jouw account zodat jij bepaalde dingen zoals wapens en gadgets sneller kan vrijspelen, exclusieve wapen skins en meer…

Dit zal de Season pass bevatten:

  • Zeven dagen vervroegd toegang tot acht nieuwe operators welke je meteen kunt toevoegen aan je rooster vanaf hun release;
  • Permanent 5% Renown boost zodat jij items sneller vrij speelt;
  • Exclusieve Season Pass Porter wapen skin;
  • The Safari Bundle van vijf waken skins;
  • Twee extra dagelijkse Renown-earning uitdagingen;
  • 600 R6 Credits waarmee je in-game content uit de winkel kunt kopen.

De eerste DLC, genaamd Operation Black Ice zal in januari 2016 uitgebracht worden en zal twee nieuwe operators uitbrengen van de Canadian JTF2 counter-terrorism unit, een nieuwe map en nog meer. De Season Pass zal los voor een adviesprijs van €30 worden aangeboden, of zit inbegrepen in de Gold Edition van Rainbow Six Siege.

Opmerkelijk is dat de Season Pass bij deze game eens tuk goedkoper is dan dat we gewend zijn van een Season Pass. Zal dit komen omdat de content die uit wordt gebracht aan de karige kant is? Wie staat er al te wachten om deze game binnen te halen? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek