Rainbow Six Siege update voor PS4 geeft grote problemen

rainbow six siege ubisoft fps

Alle PlayStation 4 Rainbow Six Siege spelers opgelet! Download de update niet voordat de problemen opgelost zijn!

Er is een nieuwe update uitgekomen voor Rainbow Six Siege en veel spelers op de PlayStation 4 melden een variëteit aan problemen met deze update. Sommige van deze problemen zijn potentieel ernstig genoeg dat je het updaten of het spelen van de game met de update wilt vermijden en wachten tot er een fix uitkomt.

Er zijn meerdere meldingen binnengekomen dat de Rainbow Six Siege update er voor zorgt dat het hele PS4 systeem crasht. Dit lijkt vooral te gebeuren als je spelers een invite stuurt voor jouw party, Ubisoft heeft dan ook specifiek aanbevolen om dit dan ook te vermijden tot er een oplossing is gevonden.

Ubisoft zei: “We are cooperating with Sony on this issue and would advise you to not use this feature until a resolution is found.”

Weer andere spelers zeggen dat de game hun PS4 systemen flink aantasten. Ze krijgen een (CE-36329-3) error, Dit betekent dat de hard drive corrupted is. Gebruikers op Reddit claimen dat het deleten van de game of het initialiseren van het PS4 systeem de problemen niet verhelpen. Niet iedereen lijkt deze problemen te hebben, maar gezien het potentiële gevaar is het de betere keus om even te wachten met de update te installeren tot er een oplossing gevonden is.

Ubisoft heeft behalve dat ze eraan werken nog geen verdere informatie vrij gegeven en is er niet bekend wanneer de fix beschikbaar zal zijn. De Xbox One en PC versies van de game lijken onaangetast en prima te werken.

Heb jij deze of andere problemen met Rainbow Six Siege na de update. Laat het ons dan hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek