Rainbow Six Siege: Watch Dogs 2 bundel nu beschikbaar voor Smoke

Rainbow Six Siege

Watch Dogs 2 maakt zijn entree in de wereld van Rainbow Six Siege. Er waren al cosmetische items van de originele Watch Dogs beschikbaar voor de operator Ash. Watch Dogs 2 cosmetische items zijn nu beschikbaar voor Smoke. 

Smoke zal met de Watch Dogs 2 bundel een beetje een Wrench achtige stijl meekregen door stekels op zijn masker. Daarnaast zal je een hangertje vrijspelen voor je wapen. Een die verdacht lijkt een van de wapens die Marcus gebruikt in Watch Dogs 2. Het is namelijk een biljartbal met het DedSec logo er op. Daarnaast zal je een wapenskin vrijspelen.

Buiten de cosmetische bad-ass looks en angstige gezichten van vijandelijke spelers zodra ze een gas canister hun kant op zien komen biedt het verder geen bonus in gameplay. Puur cosmetisch dus.

Helaas in tegenstelling tot vele andere cosmetische items in de game is deze bundel niet vrij te spelen met Renown, de currency in het spel, maar kun je het alleen verkrijgen door er echt geld voor uit te geven. Normaal kost deze bundel €7,89 voor PC, maar deze is nu in de aanbieding voor €4,79! Voor de Playstation 4 is de bundel verkrijgbaar voor €7,99 en voor Xbox One is deze ook verkrijgbaar voor €7,99.

“Hack de planeet met de Watch_Dogs 2-set Smoke. Ontgrendel Smokes Ondergronds-hoofdbedekking, de talisman Thunder Ball en de wapenskin Verlamming voor het FMG-9 machinepistool.” Luidt de beschrijving van de DLC.

Ubisoft houdt er natuurlijk van om verwijzingen van hun andere titels te stoppen in hun games. Meestal komen deze voor in de vorm van Easter Eggs, maar zoals je kunt zien kan het ook anders.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek