Rainbow Six Siege Year 2 Season Pass nu verkrijgbaar

Het eerste jaar Rainbow Six Siege zit er alweer op. Gelukkig heeft Ubisoft al eerder verklapt dat er gewoon nog een jaar aan content aan komt. Vandaag is de tweede Season Pass beschikbaar gesteld en geeft de exclusieve content weer van het tweede jaar.

De Year 2 Season Pass is nu al verkrijgbaar via de Playstation Store en Xbox Live Marketplace. De Season Pass kost €29,99/€39,99 en zal het volgende bevatten:

– 8 nieuwe operators uit jaar 2, verspreid over 4 seizoenen
– 8 exclusieve hoofdbedekkingen
– 8 exclusieve uniforms
– Koolstofvezel R6-talisman (charm voor je wapen)
– 600 R6-credits waarmee je gamecontent kunt kopen

De volgende voordelen heb je als Premium speler:

– 7 dagen vervroegd toegang tot de nieuwe operators van elk seizoen.
– 10% korting in de gamewinkel
– 5% roemboost om gamecontent sneller te ontgrendelen
– 2 extra dagelijkse uitdagingen

Alle operators zijn ook te ontgrendelen met in-game currency, maar als je ze direct wilt vrijspelen, zeven dagen voor de rest, dan heb je de Year 2 Season Pass nodig. De Year 2 Season Pass loopt tot 7 februari 2018.

Rainbow Six Siege year 2

Six Siege year 2

Dit houdt vervolgens ook in dat de Year 1 Season Pass binnenkort niet meer verkrijgbaar zal zijn. Wil je nog snel alle operators vrijspelen uit het eerste jaar? Zorg dan dat je nog snel de Season Pass van het eerste jaar binnen haalt.

Ubisoft heeft nog niet vermeld wanneer de content van het tweede jaar gaat verschijnen. Maar dit zal in ieder geval weer gebeuren in vier seizoenen net als vorig jaar. Waarschijnlijk verschijnt er ieder seizoen ook weer een gratis map.

De Year 2 Season Pass is nu verkrijgbaar voor €29,99 in de Playstation Store en €39,99 in de Xbox Live Marketplace. De Pass is nog niet beschikbaar voor PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek