Rainbow Six Siege’s volgende update!

Rainbow Six Siege

Volgende week kunnen wij genieten van de nieuwe uitbreiding van Tom Clancy’s: Rainbow Six Siege. Ubisoft deelt de details van deze update met ons, bekijk ze hier!

Net als de vorige uitbreidingen brengt deze, Operation Skull Rain, twee nieuwe operators met ieder hun eigen unieke playstyle. Ook komt er een nieuwe map die de spelers in een Braziliaanse Favela gooit. Ubisoft noemt deze map de ”most destructible map to date”. Dit zal dus waarschijnlijk gaan inhouden dat je de omgeving flink kunt gaan slopen.

Rainbow Six Siege

Alle twee de nieuwe operators komen van Brazil’s Batalhão de Operações Policiais Especiais, oftewel BOPE. Caveira is een defensieve operator die een M12 of SPAS-15 als primair wapen draagt, een PRB92 als secondary en C4 of Barbed Wire. Haar skill heet ”Silent Step”. Dit is precies zoals het klinkt: enemies zullen je niet horen terwijl jij op ze af sluipt en hen immobilizet. Je ondervraagt daarna de vijand en krijgt hiermee de locatie van het volledige enemy team.

BOPE’s offensieve operator, Capitão, draagt een M-249 of een PARA-308 als eerste wapen. Hij draagt een PRB92 als tweede wapen en kan frag- of stun grenades bij zich hebben. Ook heeft hij een kruisboog die pijlen afschiet met bijzondere pijlen. Dit zal een klein gebied ontvlammen voor een korte periode.

Rainbow Six Siege

Andere toevoegingen die de DLC bied zijn onder andere de Angled Grip Attachments, die zorgen voor een snellere switch tussen hip fire en sight-aiming. Ook een surrender system verschijnt, wat inhoudt dat als jouw hele team ermee instemt, je de handdoek in de ring kunt gooien. Ook komt er een nieuwe tactical custom game mode. Skull Rain zal 2 augustus uit gaan komen voor op de PC, Xbox One en de Playstation 4.

Lijkt jou de nieuwe uitbreiding van Rainbow Six Siege iets? Deel jouw mening met ons in de comments hier beneden, wij zijn benieuwd naar wat jij vindt!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek