Ratchet and Clank verovert de eerste plaats in UK

Ratchet and Clank

De wekelijkse UK Sales Chart laten een beetje het Europese koopgedrag zien op gebied van games. Afgelopen week is Ratchet and Clank verschenen en zo te zien is dit een game waar inderdaad heel veel gamers op gewacht hebben, want deze complete reboot van R&C staat op nummer 1.

Hier beneden in de lijst valt te zien dat er afgelopen week twee spiksplinternieuwe games in de top tien staan. Namelijk: Ratchet and Clank, op nummer 1 en Star Fox Zero, op nummer 6. Daarnaast zien we dat Dark Souls 3 is gezakt naar de tweede plek en dus plaats heeft gemaakt voor Ratchet and Clank. Star Wars: Battlefront staat nu al 23 weken lang in de top tien, wat naar mijn mening een behoorlijke prestatie is voor een game die in die staat verkocht wordt. Ook doen de jaarlijkse uitgaves van Call of Duty en FIFA het ook nog steeds erg goed in Engeland, waarschijnlijk dus ook in Europa.

Dit zijn de top tien verkochte games van afgelopen week:

  1. Ratchet & Clank
  2. Dark Souls 3
  3. Star Wars Battlefront
  4. Tom Clancy’s The Division
  5. EA Sports UFC 2
  6. Star Fox Zero
  7. Call of Duty: Black Ops 3
  8. FIFA 16
  9. Quantum Break
  10. Dirt Rally

In onze review over Ratchet and Clank is te lezen dat de game méér is dan enkel een remaster van de originele game die uit werd gebracht in 2002 voor de Playstation 2. Vandaar dat de game ook een behoorlijk hoog cijfer kreeg van ons, en niet alleen van ons. Want de game scoort heel erg hoog en dat valt dan ook weer af te lezen van de ranglijst hierboven.

Heb jij Ratchet and Clank al in huis gehaald? Wat vind jij van deze game? Zou jij de game ook een 9,3 geven, of misschien wel een 10? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek