SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Razer neemt bedrijf achter Ouya over

Razer OUYA

Razer heeft het bedrijf achter de console, dat ook Ouya heet, overgenomen zo is uit een Tweet op te merken van Julie Uhrman een van de oprichters van Ouya. Het is niet duidelijk  hoeveel er geboden is voor Ouya. Wat wel vast staat is dat de Android-console niet gebracht heeft wat er van verwacht werd en het dus een vraag is wat Razer met Ouya wilt gaan doen.

De Ouya Android-Console werd in 2013 met vrij veel bombarie uitgebracht nadat het team achter de console miljoenen had vergaard via Kickstarter. Ze zouden de strijdt aan kunnen gaan met de toen nog Next-Gen (PS4 & Xbox One) consoles. Echter is er weinig van de Ouya console gekomen. Dit komt voornamelijk door de zeer slechte games die zijn uitgebracht op de console. Je kreeg al snel het gevoel dat je je in een speeltuin bivakkeerde van beginnende Android ontwikkelaars die meer en meer troep publiceerde als “Game”, jammer maar helaas. De console koste maar 99 dollar dus concurrerend genoeg. Julie Uhrman, een van de oprichters van Ouya, liet via de onderstaande Tweet weten dat hij nogal benieuwd is wat Razer nu gaat doen nu ze zijn bedrijf hebben overgenomen. Via deze tweet kan je er vanuit gaan dat Razer Ouya heeft overgenomen.

“. Can’t wait to see what you do. Take care of my incredible team and community…I know you will.”

Met de overnamen van Ouya door Razer komt de volledige catalogus games voor de Ouya in handen van Razer. Razer heeft tegenover Polygon onder anderen verklaard dat het alle Ouya-Games beschikbaar wil gaan stellen via Google Play. Door de games beschikbaar te stellen wil Razer de markt voor Android TV-Games vergroten. Wetend dat Razer werkt continue aan de “Forge TV” is de overnamen ergens wel begrijpelijk. Waarom zelf games ontwikkelen als er toch al een hoop ontwikkeld zijn voor een platform dat nou niet bepaald succesvol is?

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Altijd veel spullen van razer gehad. Helaas is tegenwoordig al hun hardware uitgerust met groene verplichting welk je ook niet aan kunt passen.

  • Ik vind de groene verlichting wel wat hebben eigenlijk maarja smaken verschillen…

  • FrenzyPinguin

   Customizability van je gear is idd fijn.

 • Ben zelf meer fan van Logitech® en MADCATZ®. Jammere van Razer is dat al je settings op de Cloud worden opgeslagen en niet op de pc zelf. (Althans de functie niet kunnen ontdekken.)

 • Tot op de dag van vandaag eerlijk gezegd nooit wat gehoord van/over OUYA…

 • Kajligator

  Ben benieuwd wat ze ermee gaan doen :/. Razer had toch al een console-achtig iets?

 • De Ouya…. ik heb hem aangeschaft en hij staat nu al ruim een jaar stof te happen.

 • Ik wacht wel gewoon op de nvidea shield

 • Lander Duwijn

  Ik hou van mijn OUYA! Het is super cool.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk