Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Record aantal verkopen voor Fallout 4

Fallout 4

Vandaag heeft Bethesda Softworks, onderdeel van ZeniMax Media groep aangekondigd dat de award-winnende game Fallout 4 een record aantal verkopen heeft gehaald via retail en digitale verkoop op de Xbox One, Playstation 4 en PC. De game lanceerde met 12 miljoen exemplaren wat heeft gezorgd voor een omzet van ongeveer 750 miljoen dollar!

Fallout 4 is al bijna een week uit, EEN WEEK! Moeilijk te geloven hoeveel tijd je al hebt verspild in deze week, niet? Terecht! Gelukkig ben jij niet de enige die er zo over denkt, Fallout 4 doet het namelijk heel erg goed op de markt.

Dat heel veel mensen hebben gewacht op Fallout 4 mag duidelijk zijn. Het was dan ook een van de meest geanticipeerde games uit 2015, net ietsjes minder dan de nieuwe Call of Duty. Bethesda heeft 12 miljoen units verscheept om de oorspronkelijke vraag naar de game te beantwoorden, dit heeft gezorgd voor een omzet van 750 miljoen dollar. Bethesda is op de dag van vandaag nog druk bezig om extra units te produceren om aan de verdere vraag naar het spel te voldoen.

De Collector’s Edition, de Fallout 4 Pip-Boy Edition was al na een paar uur uitverkocht, toen deze beschikbaar kwam voor pre-order. Daarmee is dit de snelst verkopende Collector’s Edition omtrent games ooit.

Ook digitaal deed de game het heel erg goed, op Steam werd Fallout 4 de nummer één game die op hetzelfde moment door meerdere spelers werd gespeeld. Het vorige record werd verbroken met ongeveer 470.000 spelers die op het zelfde moment Fallout 4 aan het spelen waren. De companion app, Fallout Pip-Boy, werd de nummer één app in de iTunes App Store. Op Twitch werd Fallout 4 de meest bekenden launch titel van 2015.

Hebben jullie Fallout 4 al gespeeld? Wat vinden jullie er van tot nu toe? Beter of slechter dan zijn voorganger, Fallout 3? Wij zijn benieuwd, laat het weten in de reacties!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek