Red Dead Redemption 2 bevestigd voor najaar 2017

Red Dead Redemption 2

Rockstar Games bevestigd de komst van Red Dead Redemption 2 voor de Playstation 4 en Xbox One. De game zal in het najaar van 2017 moeten verschijnen. Aanstaande donderdag zullen we de eerste trailer mogen aanschouwen.

De ontwikkelaars van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption kondigen met trots Red Dead Redemption 2 aan. De game zal het verhaal vertellen van Amerika’s onverbiddelijke heuvellandschap. De enorme en sfeervolle open wereld zal de game ook een gloednieuwe multiplayer ervaring bieden.

“Met Red Dead Redemption 2, zijn we als team hard aan het werk om onze visie voor interactieve entertainment nog verder te ontwikkelen in een levensechte wereld”, vertelt Sam Houser, oprichter van Rockstar Games. “We hopen met al onze ervaring tot nu toe de spelers een epische ervaring te bieden.”

Zondag en maandag begon Rockstar al met het uploaden van afbeeldingen die mogelijk de komst van een nieuwe deel zouden betekenen. De tweede afbeelding bevestigde dit eigenlijk al. Maar vandaat laat Rockstar ook definitief weten dat de game er aan komt.

Vanaf 20 oktober 17:00 zal te trailer te vinden zijn op de officiële website van Rockstar Games.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek