Red Dead Redemption 2 heeft een nieuwe trailer

De derde officiële trailer van Red Dead Redemption 2 is één uur geleden verschenen. Rockstar Games heeft de trailer op hun YouTube geplaatst en we kunnen hem nu gaan bekijken. De trailer laat ons de context van het verhaal van de game zien.

Rockstar Games heeft op hun YouTube-pagina de derde officiële trailer van Red Dead Redemption 2 geplaatst. De derde trailer geeft ons een blik op de context waarin de game zich zal afspelen. Red Dead Redemption 2 speelt zich af in het Amerika van 1899. Het is een tijd waarin de laatste outlaws opgejaagd en opgepakt worden. Amerika wil ervoor zorgen dat het Wilde Westen stopt te bestaan zoals het altijd is geweest. De overgebleven outlaws die zich verzetten, zullen daarvoor vermoord worden. De trailer laat zien hoe verschillende personen de jacht hebben geopend op mensen die nog leven volgens de normen van het oude Westen. Wij zullen in de huid kruipen van Arthur Morgan, een outlaw, en zullen daarom moeten ontsnappen aan de lawmen die ons proberen te verdrijven.

Trailers 1 & 2

Voor de mensen die de eerste twee trailers gemist hebben, zijn ze hieronder te bekijken:

Red Dead Redemption 2 zal op 26 oktober verschijnen op de PlayStation 4 en de Xbox One.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek