Red Dead Redemption 2 pre-order bonuses bekend

Red Dead Redemption 2 Cover Rockstar Games

Rockstar’s vervolg van GTA in het wilde westen, Red Dead Redemption 2, heeft zijn pre-order bonuses gekregen. De bonuses zijn niet heel denderend maar kunnen wel handig van pas komen!

E3 is nog niet begonnen; toch hebben veel bedrijven al nieuwe informatie over hun producten aangekondigd. Eerst Sony en nu Rockstar met info over hun lang verwachte vervolg game. Zo heeft de studio aangekondigd wat de extra’s zullen zijn als je Red Dead Redemption 2 van te voren besteld.

Iedereen die een kopie van het spel reserveerd zal een paar uitbreidingen krijgen waardoor het verhaal iets meesleurender wordt. Als eerste, de War Horse. De naam zegt het al, een trouw paard die gemaakt is voor oorlogen. Dit paardje heeft “Meer moed en uithoudingsvermogen dan ieder ander beest in het spel”.

Verder zal de gamer ook nog een Outlaw Survival Kit krijgen. Hier zitten een aantal hulpzame items bij waarmee sommige situaties in de game iets meer vergevend zijn. Denk bijvoorbeeld aan hulpmiddelen zoals Dead Eye of het terug krijgen van je HP.

Read Dead Redemption 2 digitaal krijgt meer

Voor alle enthousiasten die het spel via de Xbox, Playstation of Steam stores pre-orderen, zullen nog een leuke extraatje krijgen. Een treasure map die verstopte schatten en items laat zien op de map. Ook zal de speler meer geld krijgen om wapens, voedsel, items en munitie te kopen.

Er zit echter wel een addertje onder het gras, wil je deze dingen erbij krijgen dan zul je de game voor 31 Juli moeten kopen.

Nog meer voor Rockstar community

Ten slotte, voor iedereen die het spel digitaal pre-ordered krijgt voor Grand Theft Auto V nog een leuke extra. Een leuke geldsom die te gebruiken valt in GTA Online.

  • Standaard editie – $500.000
  • Special editie – $1.000.000
  • Ultimate editie – $2.000.000

Red Dead Redemption 2 zal uitkomen voor de Playstation 4, Xbox One en PC platform.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek