Red Dead Redemption 2 – Tweede Gameplay trailer

Red Dead Redemption 2 splashart

Red Dead Redemption 2 verschijnt later deze maand en uit de volgende video belooft het de aller grootste en meest uitgebreide zandbak game ooit te zijn. Naast het verhaal wat je kunt doorspelen laat deze nieuwe trailer een aantal andere gameplay opties zien.

We kennen Rockstar natuurlijk van de ongelofelijk grote zandbak werelden in Grand Theft Auto en de eerste Red Dead Redemption. In deel twee schroeven ze alles nog een paar draden op blijkt uit de nieuwe gameplay trailer. Even geen zin om het verhaal te volgen? Ga op ontdekking uit, maar kijk uit voor outlaws. Ga op zoek naar de geheimen die de wereld te bieden heeft. Beroof een winkel, of zelfs een bank. Beroof een trein, ga naar de kapper. Neem een bad, ga een potje kaarten, of jezelf bezatten in de bar. Kies een nieuwe outfit en kijk welke wapens je mee op pad wilt nemen. Toe aan een nieuw paard? Wordt een bounty hunter, of zorg ervoor dat de bounty op jouw hoofd niet wordt bemachtigd.

De game is volledig in first-person speelbaar zoals de trailer laat zien voor nog meer immersie. Red Dead Redemption 2 belooft een mooie game te worden. Uiteraard zal dat eerst eens moeten blijken zodra hij verschijnt later deze maand. Ga jij er mee aan de slag?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek