Red Dead Redemption 2 uitgesteld naar 2018

RDR2 delayed

Slecht nieuws voor alle Western fans onder ons want de successor van Red Dead Redemption zal dit jaar niet het licht zien. De game is ruim een half jaar uitgesteld en wordt nu verwacht rond het voorjaar van 2018.

Dit nieuws verscheen gisterenavond een beetje onverwachts tussen alle Destiny 2 en E3 hype in. Rockstar’s Red Dead Redemption 2 zal de eerste game zijn die volledig vanaf de grond wordt opgebouwd en zal daarom extra veel tijd in beslag nemen. Meer dan ze hadden verwacht dus.

“We are very sorry for any disappointment this delay causes,”luidt het persbericht. “But we are firm believers in delivering a game only when it is ready. We are really excited to bring you more details about the game this summer.”

Meer informatie omtrent de game mogen we in de zomer dus verwachten. Dit zou zomaar eens de E3 kunnen zijn. Nog iets langer volhouden dus, maar gelukkig hebben we wat screenshots gekregen om je een eerste, of tweede indruk te geven van de game en haar visuals.

Wat denk jij? Zal de game getoond worden tijdens een showcase op E3 van Microsoft of Sony? Red Dead Redemption 2 zal in het voorjaar van 2018 verschijnen voor de Xbox One en Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek