Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober

Red Dead Redemption 2 online

Het is dan eindelijk zo ver. Rockstar bevestigd een vaste release datum voor het volgende deel in de Red Dead Redemption franchise. De game zal op 26 oktober verschijnen.

Helaas is dit iets later dan dat fans gehoopt hadden. De game zou oorspronkelijk in het voorjaar van 2018 verschijnen, maar verschijnt in plaats daarvan pas in het najaar. Rockstar verontschuldigt zich voor de vertraging, maar verzekerd iedereen dat dit het wachten waard is.

“We are excited to announce that Red Dead Redemption 2 will be released on October 26th 2018.” Meldt Rockstar via hun website. “We apologize to everyone disappointed by this delay. While we had hoped to have the game out sooner, we require a little extra time for polish.”

Als voorproefje zijn er nog een aantal Red Dead Redemption 2 afbeeldingen vrijgegeven. Rockstar kijkt er naar uit om meer informatie te delen omtrent de game in de aankomende weken.

Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober voor de Playstation 4 en Xbox One. Kijk jij uit naar het vervolg van Rockstar’s open-world cowboy avontuur?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek