Red Faction Re-Mars-tered gratis voor Guerrilla spelers op Steam

Red Faction Guerrilla ReMarstered

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition zal gratis zijn voor alle Steam spelers die de originele Red Faction Guerrilla al hebben. De game zal in dat geval automatisch aan jouw bibliotheek worden toegevoegd.

Red Faction: Guerrilla verscheen in 2009 en werd geprezen voor de manier waarop letterlijk ieder gebouw gesloopt kan worden door middel van een hamer of rakettenwerpers. De game keert terug in een Re-Mars-tered Edition voor de Playstation 4, Xbox One en Windows PC.

Naast het geweldige nieuws dat eigenaren van de originele game op Steam, de game gratis krijgen, is er gisteren een nieuwe trailer opgedoken op het Youtube kanaal van THQ Nordiq. Deze trailer kan je hier beneden even checken:

Volgens de beschrijving in de Youtube video zijn dit de verbeteringen ten opzichten van de originele game uit 2009: “fully reworked graphics, improved shadow rendering, improved lighting, reworked shaders and postprocessing”.

We zullen nog een klein maandje moeten wachten tot we opnieuw aan de slag mogen met de “nieuwe” Red Faction. 3 juli verschijnt de game voor de eerder genoemde platformen. Op dit moment heeft de game een prijskaartje van €30,-. Indien je de game op PC wilt gaan spelen heb je nog een maand om de originele game aan de schaffen om een stuk goedkoper uit te zijn. Ga je aan de slag met de game op de PS4 of Xbox One, zal je de volledige prijs moeten betalen.

Ga jij aan de slag met Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek