SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Redactie krijgt herkenbare kleding

inthegame kleding

Het begon een beetje vies te ruiken bij ons op de redactie, dus hebben eens een vragenrondje gedaan met de vraag waar al die stank vandaan kwam. Wat blijkt? We hebben stuk voor stuk gewoon te weinig kleren en iedere dag wassen is geen optie. Om dit op te lossen krijgen we heel binnenkort nieuwe kleding. Niet zomaar kleding, maar kleding met “intheGame” erop!

Nu de nieuwe redactie van de grond begint te komen werd het tijd om ons kenbaar te maken voor het grotere publiek. Vanaf nu zult u ons herkennen aan onze intheGame kleding tijdens persconferenties, gamebeurzen of andere gerelateerde evenementen. Voor het bedrukken van onze kleding hebben wij een prettig en goed overleg gehad met Rene Dols, eigenaar van Twosign. Uw adres als het gaat om bedrukte kleding. Twosign is een bedrijf gevestigd in Beek, Limburg. Buiten kleding bedrukken verzorgd Twosign ook voor spandoeken, autobelettering, plakletters, naamstickers, gevelreclame en nog veel meer. Neem daarom snel een kijkje op twosign.nl en kijk wat jou mogelijkheden zijn.

Wij van de redactie zijn ontzettend blij met onze kleding en willen daarvoor onze grote dank uitspreken naar de mensen van Twosign die ons voorzien hebben van onze benodigdheden. Als laatste willen wij Rene van Twosign veel succes wensen met de verdere groei van zijn bedrijf.

Wat is nu dan de echte reden dat wij deze crew kleding hebben laten maken? Dat is sowieso voor de herkenbaarheid en zoals aangegeven naar evenementen te dragen, maar ook voor ons is het fijn om ons thuis te voelen binnen intheGame, het familiegevoel is er al, maar de kleine details maken het alleen maar leuker natuurlijk! Speciaal voor degene die zich nu afvragen: Hoe ziet zoiets nu precies eruit? Hebben wij hier een afbeelding met één van onze underground redactieleden die één van de sweaters draagt, natuurlijk hebben wij ook polo’s, t-shirts en vesten.

12062383_897149787020884_1927169267_o

Vind jij dit een goed initiatief van intheGame? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

Dit vind je misschien ook leuk...

 • TheCniv

  Wat een mooie shirts zeg, is het alleen voor iTG Redactie?? 😛

  • Darkness

   voor de andere teamleden en community zal spoedig meer info volgen op het forum!

 • TikkeltjeRikkeltje

  Zo zo!!! Het eerst iTG Redactie product zonder spel- en stijlfouten.

  • New Deep House

   Beste mede Grammar Nazi die niet verbeterd, er staan best veul spelvouteng zo nu en dan.

   Maar weetje wat pas echt lekker is om te doen?
   Als je opweg bent naar Schiphol sex te hebben in de trein, om vervolgens zodra je op 13KM hoogte zit nog eens sex te hebben!

   Verder mooie shirts!

  • Reon

   Spelfouten begrijpelijk maar “stijlfouten” kun je eigenlijk niet meer over spreken. Er zijn de huidige jaren zoveel veranderingen geweest op taalgebied dat men zich niet meer kan laten verplichten tot een bepaalde schrijfstijl die bepaald wordt door een stel stoffige oude lijken in een of ander achterkamertje.

   • Als je al niet begrijpt wat er met stijlvouten bedoeld wordt moet je misschien maar niet reageren.

 • Zoooo Zooooo….
  Dat is niet niks!!

 • Pascal Jag

  Mooie kleding redactie! Ik vind het wel mooi dat het logo niet te groot is maar toch herkenbaar door het zwart/oranje.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk