Registreer je voor PlayStation beta software

playstation beta software

Elk apparaat dat je de laatste jaren hebt gehaald heeft er wel eens mee te maken: het updaten van de software. Dit gebeurt omdat het bijvoorbeeld de beveiliging verbetert, fouten oplost en in sommige gevallen ook nieuwe opties en functies toevoegt. Voordat deze software naar het grote publiek gaat, moet er echter veel getest worden om de kans dat er iets stuk gaat tijdens de update tot een minimum te houden. Vandaag opent Sony voor mensen die dit willen een Playstation beta software waar jij je kunt opgeven om de nieuwste software als eerst op jouw console te krijgen!

Het is niet de eerste keer dat Sony dit doet. Afgelopen september hebben zij namelijk nog de laatste grote firmware versie naar de PlayStation 4 gebracht en volgens het bedrijf komt de volgende grote update eraan. En zij willen dus het kunstje opnieuw doen! Je kunt je vanaf vandaag aanmelden via een link. Het programma start in maart en als je deel mag nemen aan het programma krijg je tegen die tijd een e-mail met verdere instructies over hoe jij de nieuwste software op je systeem krijgt. Wanneer je besluit mee te doen en wordt uitgekozen kun je zelfs altijd nog op een later tijdstip terug naar de firmware die niet in de testfase zit. Een vereiste voor het aanmelden bij de beta is dat je PlayStation internet heeft en dat je een master-account op je systeem hebt staan.

playstation

Tegenwoordig maken bedrijven steeds meer gebruik van hun software laten testen met en door het publiek. Microsoft doet dit met verschillende diensten zoals Windows 10, Windows Phone en de Xbox One. Ook Apple test tegenwoordig hun software voor bijvoorbeeld de iPhone met het publiek.

Als je durft kun jij je aanmelden via de volgende link: Registreer.

Ga jij je aanmelden voor de Playstation beta software? Of blijf je liever op de gewone firmware? Laat het ons weten in de comments.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek