Release Attack on Titan 2 game maart 2018

AOT2

Vandaag is er bekend gemaakt dat de game van Attack on Titan 2 in maart 2018 uitgebracht zal worden.

Onlangs heeft Koei Tecmo tijdens een Japans gesproken Livestream aangekondigingen gedaan over de Attack on Titan 2 game. Deze game, gebaseerd op de gelijknamige Anime, zal in maart 2018 uitgebracht worden. De game zal beschikbaar zijn voor de Playstation 4, de Xbox One, de Nintendo Switch en op de PC. Op de PC kun je het gaan spelen via Steam.

Tevens is er aangekondigd geworden als welke characters je in de game kan spelen. Ditmaal zijn dat Mikasa Ackerman, Eren Jaeger, Miche Zacharias, Christa Lenz, Armin Arlert, Nanaba, Gelgar, Ymir en Levi. Verder wordt er een optie aan het spel toegevoegd waarin je je eigen character kan creëren. Deze character zal een geclassificeerd zijn als Scout.

In de game zijn onder andere de bewegingen en aanvallen van de Titans verbeterd. Dit vraagt om preciezere manoeuvres vanuit de spelers. Verder is er een nieuw item toegevoegd aan de game: de Monocular. Dit geeft scouts de mogelijkheid om een beter zicht te krijgen op de locatie van Titans. In combinatie met de eerder bekende Omni-Directional Mobility Gear zorgt dit voor verbeterde mogelijkheden om een aanvalsstrategie op te zetten.
Buiten excursies om is er nu ook nieuwe verbeterde Town Life gameplay toegevoegd aan het spel. Dit biedt spelers de mogelijkheid om met hun Scouts relaties met teamgenoten te onderhouden. Dit kan gedaan worden door training, en door je samen voor te bereiden op aankomende gevechten. Werken aan deze relaties zal een belangrijk onderdeel zijn van de Attack on Titan 2 game.

Op Twitter heeft Koei Tecmo al verschillende posts geplaatst die ons al wat verklappen over de aankomende game.

Ga jij deze game spelen? Laat het ons weten!

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek