Little Deviants

Little Deviants logo

Een prettig gestoorde Monsterbende neemt de speler op sleeptouw in Little Deviants. Deze uitgebreide en afwisselende verzameling minigames maakt optimaal gebruik van de interactieve besturingsmogelijkheden van PS Vita. Het touchscreen, de achterste touchpad, de bewegingssensoren, de voorste en achterste camera en de microfoon komen allemaal uitgebreid aan bod.

Maak gebruik van sluw inzicht om te winnen tegen de snode monstertjes die vol streken zitten. Zoek naar manieren om gebruik te maken van hun specialiteiten, mogelijkheden en beperkingen én ga voor een zo hoog mogelijke overwinningsscore. Pret gegarandeerd, zeker wanneer je het met acht spelers tegen elkaar opneemt via de Pass Around Mode.

Little Deviants screenshot

  • Speel samen met de Little Deviants in waanzinnige minigames met gebruik van het touchscreen, het achter touchpad, de microfoon en alle andere besturingselementen van het PS Vita-systeem.

  • Speel in de Pass Around-mode samen met je vrienden de multiplayergames voor maar liefst acht spelers.
  • Werk samen met de Little Deviants en leer hoe je hun vaardigheden kunt benutten om je score te verhogen voordat je ze deelt met je vrienden.

Little Deviants heeft als releasedatum 22 februari en komt uit voor de PS Vita.

  • JoeyNL

    Ik ga deze halen in de Playstation Store, in de Store is hij 10 euro goedkoper dan de Retail versie. 185.00HKD = 18.70 EURO