Skylanders: Giants

Skylanders Giants

Met Skylanders Giants wordt het avontuur van de Skylanders grootser dan ooit. Ontdekt acht nieuwe grote Skylanders met gigantische krachten en Skylanders die licht geven wanneer ze op de Portal of Power worden geplaatst! Voor elke console zijn packs voor deze game te verkrijgen, waaronder de Expansion Pack voor de Nintendo 3DS.

Skylanders Giants

Een magisch plateau
Kinderen kunnen in Skylanders Giants een avontuur beleven en dat met het speelgoed naspelen. Door het speelgoed op een meegeleverd plateau te plaatsen, wordt hetzelfde personage ‘op magische wijze’ in Skylanders Giants geplaatst. Data uit de game wordt opgeslagen in het speelgoedfiguurtje, waarna het speelgoed meegenomen kan worden naar de spelcomputer van vrienden.

Nieuw, nieuw, nieuw
Skylanders Giants bevat een verscheidenheid aan nieuwe personages, nieuwe uitdagingen, een avontuur met een spannend verhaal en geavanceerde integratie tussen console, draagbare spelcomputer, mobiel en online. De game borduurt voort op het baanbrekende concept van zijn voorganger: het samensmelten van de echte en de virtuele wereld met een vernieuwende lijn van speelgoedpoppetjes met een ‘brein’ die geschikt zijn voor meerdere systemen en op magische wijze tot leven kunnen worden gebracht in de wereld van Skylands!

Skylanders Giants

Reusachtig leuk
Skylanders Giants introduceert acht nieuwe, uiterst verzamelbare poppetjes die zowel fysiek als virtueel ruim twee keer zo groot zijn als de hoofdrolspelers van Skylanders. Hun krachten en vaardigheden in de game vormen een afspiegeling van hun gigantische omvang. Alle geliefde personages uit Skylanders Spyro’s Adventure zijn 100 procent compatibel met Skylanders Giants, waarbij de voortgang en aanpassingen van de speler behouden blijven.

Spectaculaire lichttechnologie
Het tot leven brengen van speelgoed wordt nu nog magischer doordat een aantal speelgoedpoppetjes van Skylanders Giants is voorzien van spectaculaire lichttechnologie. Hierdoor licht het poppetje op als het zich bij of op de Portal of Power bevindt. Deze personages hebben ook andere voordelen in het spel! Beleef een reusachtig nieuw avontuur in Skylanders Giants!

Skylanders: Giants verschijnt hoogstwaarschijnlijk op 19 oktober 2012 voor de Nintendo 3DS, PC, Playstation 3, Wii en Xbox 360. De versie voor de Wii U zal hoogstwaarschijnlijk op de dag van, of net na, de release van de Wii U worden uitgebracht.

  • http://inthegame.nl/gamers/Muppet-NL/ Nick R.

    Is dit weer een nieuwe game of uitbreiding?

  • Patrick S.

    Ik meen dat het hier gaat om een nieuwe game :). Alhoewel er voor verschillende consoles ook verschillende packs te verkrijgen zijn.

  • http://inthegame.nl/gamers/Stantana/ Stantana

    Dat zal weer een hit worden (zeker bij de kids)