Remedy Entertainment werkt aan nieuwe game

Remedy Entertainment

De ontwikkelaar die vooral bekend is van Alan Wake en het meer recente Quantum Break, Remedy Entertainment, werkt aan een nieuwe game, als we de Linked-In profielen van een aantal werknemers binnen het bedrijf mogen geloven. 

Voor de mensen die Quantum Break hebben gespeeld weten we dat er een aantal hints zijn die erop wijzen dat een nieuwe Alan Wake game in de maak is. Wanneer we dat vergelijken met de informatie die nu naar buiten is gekomen dat Kyle Rowley (lead designer) en Mikko Rautalahti (narrative lead) aan de ontwikkeling bezig zijn van een game kunnen we natuurlijk al een beetje een bruggetje maken.

Remedy Entertainment

Het in Finland gevestigde bedrijf Remedy Entertainment bestaat al sinds 1995. Hun eerste game, Death Rally hebben zij ontwikkeld voor voor MS-DOS. De laatste jaren staat de developer vooral bekend om hun Alan Wake serie op de Xbox 360 en PC. Het bedrijf heeft dit jaar voor het eerst iets uitgebracht voor de Xbox One, namelijk de game Quantum Break. Deze third-person shooter is uitgekomen op 5 april 2016. Dit spel werd voor het eerst getoond aan de wereld tijdens de aankondiging van de Xbox One. De E3 komt er natuurlijk ook weer aan, wat betekent dat dit een goed moment is voor bedrijven om nieuwe games aan te kondigen. De E3 van vorig jaar bij Microsoft kende een aantal grote verrassingen zoals het kunnen spelen van Xbox 360 games op jouw nieuwe generatie Xbox One console. Het is te verwachten dat als de game van Remedy Entertainment al toonbaar is, dat deze zich laat zien tijdens dit evenement. De E3 staat weer op het agenda in juni zoals dit elk jaar het geval is. De persconferenties zijn dan ook weer live te bekijken.

Heb jij games van Remedy en wat vindt jij ervan? Heb jij al zin in de E3? Laat het ons weten in de comments!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek