Reminder: Battlefield World premiere 22:00

battlefield

Aan iedereen die het ondertussen is vergeten: vanavond om tien uur zal EA samen met DICE de nieuwe Battlefield onthullen op Twitch. Je kan gratis mee kijken, dus zorg er voor dat je er bij bent om samen met miljoenen andere kijkers een eerste blik te ontvangen van Battlefield 5.

Om alvast een voorproefje te geven heeft EA een hele kleine teaser gepost op het Twitter account van BF, waarin je een fragmentje krijgt te zien van beelden in de Frostbite Engine.

De speculaties over de nieuwe Battlefield game lopen de spuigaten uit. Een hoop fans hopen dat BF terug keert naar de Tweede Wereldoorlog, terwijl er ook een aantal hopen op een vervolg op Battlefield 4 dat zich nog verder in de toekomst zal af gaan spelen.

Wat het uiteindelijk gaat worden zien we vanavond om 22:00 op het twitch kanaal van Battlefield. Call of Duty zal verder gaan met hun verhaal in de toekomst, sterker nog, de ruimte! Hoe gaat DICE hierop reageren? Gaan ze met de tijd mee en vechten we ook met exoskeletons in dit nieuwe deel, dat zal gaan concurreren met CoD?Of blijft het toch het meest gehoopte “Boots on the ground”?

battlefield BF5 please

Wat denk jij, of beter gevraagd, hoe zie jij graag de nieuwe shooter van EA voor je? Doe hier je voorspelling en kijk vanavond naar de livestream om er achter te komen hoe dicht jouw voorspelling bij de werkelijk zit.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek