Report: Spyro keert terug in een Trilogy remaster

Spyro The Dragon remaster

De eerste Spyro The Dragon games gaan een remaster krijgen als we een nieuw raport mogen geloven. De remaster zal later dit jaar exclusief verkrijgbaar zijn voor de Playstation 4. Alhoewel andere platformen niet uitgesloten zijn voor een latere release.

Bronnen hebben gesproken met Kotaku en deze vermelden dat de originele Spyro trilogie terugkeert in een HD jasje. Spyro The Dragon, Gateway to Glimmer, en Year of the Dragon worden geremastered door Activision. Het project van deze remaster zal hetzelfde zijn als met Crash Bandicoot vorig jaar. Vicarious Visions hebben opnieuw dit project in handen gekregen en zullen dezelfde Spyro games leveren met betere visuals, vernieuwde soundtracks en overige verbeteringen.

Hierbij werd vermeld dat het mogelijk zou zijn dat de trilogie niet eerder vertoonde levels kan bevatten zoals dit werd gedaan bij de Crash Bandicoot ‘N Sane Trilogy. Volgens Kotaku zal het project volgende maand worden aangekondigd en zal de game in het derde kwartaal van 2018 worden uitgebracht. Net als met de N’ Sane Trilogy van Crash Bandicoot zal de game eerst verschijnen voor de Playstation 4. De game zou later ook op andere platformen kunnen verschijnen.

In september is de eerste Spyro game 20 jaar oud. Deze werd destijds, net als de daarop volgende twee games ontwikkeld door Insomniac Games, bekend van Ratchet and Clank.

Kijk jij uit naar een HD Trilogy van Spyro?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek